Травма Бондаря: стало відомо, коли ключовий захисник Шахтаря повернеться до тренувань

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1581
0 голосів
Травма Бондаря: стало відомо, коли ключовий захисник Шахтаря повернеться до тренувань
Валерій Бондар. Фото: Шахтар
Стало відомо, коли гравець центру оборони донецького Шахтаря та національної команди України Валерій Бондар повернеться на футбольне поле після перелому ключиці.

Шахтар розпочав новий сезон УПЛ матчем із Металістом 1925 29 липня. У компенсований арбітром час Валерій Бондар отримав травму плеча, коли невдало впав на газон після верхової боротьби за м'яч із нападником харків'ян Дмитром Юсовим.

За інформацією ТаТоТаке, Бондар повернеться до повноцінного тренувального процесу напередодні матчу наступного туру чемпіонату України проти ЛНЗ (21.10).

Відзначимо, що у лазареті команди Патріка ван Леувена досі перебувають:

  • захисники Лемкін і Педрінью (повернуться приблизно через місяць)
  • форвард Траоре (почне тренуватися в січні).

Нагадаємо, що Бондар є вихованцем Шахтаря. За основну команду донецького гранду Валерій провів 74 матчі, у яких забив два м'ячі та віддав одну результативну передачу.

  • Transfermarkt оцінює вартість українця у п'ять мільйонів євро. Контракт захисника з донецьким клубом діє до 30 червня 2027 року.
  • Востаннє Бондар виходив на поле у футболці збірної України ще у вересні минулого року в матчі Ліги націй із Шотландією (0:3). Загалом на його рахунку три виходи у футболці першої команди країни.