Зірки збірної Італії можуть опинитися за гратами: що трапилося із суперниками України у відборі на Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
417
0 голосів
Зірки збірної Італії можуть опинитися за гратами: що трапилося із суперниками України у відборі на Євро-2024
Сандро Тоналі. Фото: Google
Національна команда Італії зіштовхнулась із серйозними проблемами через скандал за участі одразу кількох відомих футболістів, пов’язаних зі ставками.

У головних конкурентів збірної України за друге місце у групі відбору до чемпіонату Європи 2024 року великі проблеми.

В Італії стався скандал через розслідування щодо участі деяких футболістів у нелегальній букмекерській мережі. Про це повідомляє Eurosport.

У справі замішані зіркові гравці команди Лучано Спаллетті, зокрема Ніколо Дзаньйоло, Сандро Тоналі та Ніколо Фаджіолі. La Repubblica стверджує, що у скандалі фігурує з десяток футболістів.

Згідно з законом, особи, які незаконно займаються організацією лотерейних ігор, парі чи ставок, можуть отримати покарання у вигляді позбавлення волі від шести місяців до трьох років.

Через скандал Тоналі та Дзаньйоло вже покинули розташування збірної та були допитані поліцією. 

  • Італія у відборі до Євро-2024 зіграє вдома з Мальтою 14-го жовтня і на виїзді з Англією 17 числа.
  • Підопічні Сергія Реброва завра, 14 жовтня, зіграють проти Північної Македонії, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді поміряються силами з Мальтою.
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених.