Турнірне становище в групі молодіжної збірної України: «синьо-жовті» розташувались одразу за Англією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
992
0 голосів
Турнірне становище в групі молодіжної збірної України: «синьо-жовті» розташувались одразу за Англією
Збірна України U-21. Фото: УАФ
Українська команда здобула виїзну перемогу в поєдинку відбору чемпіонату Європи проти Люксембурга. Збірна України після другого туру посідає друге місце у своїй групі.

12 жовтня в рамках відбору Євро (U-21) збірна України на виїзді зустрічалася з Люксембургом.

У першому таймі відзначився Ігор Краснопір на 45-й хвилині. У другій половині поєдинку на 69-й хвилині Богдан В'юнник подвоїв перевагу жовто-синіх. Уже на 90+4 хвилині Ілля Квасниця поставив крапку в зустрічі, засвітивши на табло 3:0 на користь українців.

В іншому матчі групи Англія зіграла на своєму полі з Сербією. Балканці забили першими, проте англійці на це відповіли дев’ятьма голами та здобули розгромну перемогу з рахунком 9:1.

Після двох перших зіграних матчів молодіжна збірна України йде зі стовідсотковим показником набраних балів, набравши шість очок.

Команда Унаї Мельгоси має однакову кількість очок із англійцями, проте розташувалась на другій сходинці через гіршу різницю забитих та пропущених м'ячів.

Далі розташувались збірні Люксембургу, Сербії та Північної Ірландії із трьома набраними балами. Останнє місце наразі посідає Азербайджан з нулем у графі очок.

Наступний поєдинок підопічні Унаї Мельгоси проведуть 16 жовтня проти Англії на стадіоні «Кошицька футбольна арена» у Кошице (Словаччина).