«Це чисто моя поразка»: Петраков розкритикував гравців збірної Вірменії за провал у відборі Євро-2024

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1434
0 голосів
«Це чисто моя поразка»: Петраков розкритикував гравців збірної Вірменії за провал у відборі Євро-2024
Олександр Петраков. Фото: Getty Images
Український головний тренер національної збірної Вірменії Олександр Петраков прокоментував гостьову поразку від Латвії (0:2) в рамках кваліфікації до Євро-2024.

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков висловився після поразки аутсайдеру групи Латвії (0:2) у відборі до Євро-2024.

Спеціаліст прийняв підсумковий результат, однак залишився незадоволений діями своїх підопічних.

«Вітаю Латвію із перемогою. Поразку я беру на себе. Це моя тренерська поразка. Я ще зранку на розминці побачив, що з хлопцями щось не те. Дуже вальяжно себе поводять. Я їм сказав про це, попередив, поговорив із ними. Однак, мабуть, це не дало результату».

На думку Петракова, відбулася банальна недооцінка суперника, який до цієї зустрічі не зміг набрати жодного очка у п’яти матчах.

«Я не зміг їх струсити, переконати, і вони вийшли не до кінця налаштовані на гру. Подумали про якусь майстерність та те, що вони все можуть. У підсумку поплатилися».

Тренер назвав себе винним у поразці.

«Суперник був зібраним. Латвія билася, хлопці вбивалися на футбольному полі. У нас цього не було. Багато гравців випали. Це чисто моя поразка», – заявив Петраков на післяматчевій пресконференції.

  • Зазначимо, що Вірменія після шести зіграних матчів має у своєму активі сім набраних очок та займає третю позицію в групі;
  • Від лідерів Туреччини та Хорватії вірмени відстають на три пункти, однак ті мають одну та дві гри у запасі відповідно;
  • Наступний офіційний матч підопічні Петракова проведуть 18 листопада вдома проти Уельсу.