«У мене є своя мотивація»: Піхальонок поділився очікуваннями від найближчого матчу збірної

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
325
0 голосів
«У мене є своя мотивація»: Піхальонок поділився очікуваннями від найближчого матчу збірної
Олександр Піхальонок, фото: Google
Півзахисник збірної України та Дніпра-1 Олександр Піхальонок розповів про те, як триває підготовка до матчів кваліфікації Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти.

Олександр Піхальонок хоче зіграти за збірну України у матчах проти Північної Македонії та Мальти.

«Я думаю, що команда повністю готова до матчу з Північною Македонією. Так би мовити, усі в бойовій готовності. У національній збірній завжди висока конкуренція. Майже всі готові до гри, окрім хіба що Дениса Попова, який поки працює за індивідуальною програмою.

У мене ще й до того є своя мотивація. Мене довикликають уже на кілька зборів, але поки вийти на поле не вдавалося. Я чекаю на свій шанс, хочу його повністю використати, якщо мені його нададуть. Думаю, що готовий усіх здивувати в хорошому сенсі», – сказав Піхальонок в коментарі для УАФ.

  • Піхальонок зіграв у шести матчах за збірну минулого року у Лізі Націй, але жодного разу не виходив у стартовому складі.
  • Матч відбору на Євро-2024 між збірними України та Північної Македонії відбудеться 14 жовтня в Празі. Початок о 16:00.В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію на виїзді (3:2).
  • 17 жовтня українці на виїзді зіграють з Мальтою.