Зінченко прибув у розташування збірної України: Кривцов та Піхальонок пропустили тренування

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
779
0 голосів
Зінченко прибув у розташування збірної України: Кривцов та Піхальонок пропустили тренування
Олександр Зінченко, фото: Google
Збірна України провела другий тренувальний день у Празі. Гравці розпочали комплекс тренувань, поділившись на декілька груп.

Під час сьогоднішнього ранкового тренування збірної України у Празі тренер із фізпідготовки збірної України Віталій Кулиба поділив гравців на дві умовні десятки відповідно до навантажень, які вони отримали нещодавно у своїх клубах.

Спочатку займалися футболісти з Динамо та Шахтаря, які грали у клубах трохи раніше. Гравці виконували вправи, спрямовані на відновлення та профілактику можливих ушкоджень, повідомили в УАФ.

Після них займалася група, що складалася переважно з легіонерів, у тому числі Іллі Забарного, Михайла Мудрика та Артема Довбика, які приїхали вчора, 8 жовтня, пізно ввечері. Для них було менше вправ із навантаженнями, тому що нещодавно вони відіграли повні матчі.

Не брали участі у тренуванні Сергій Кривцов та Олександр Піхальонок, які потребували відпочинку з дороги. Сьогодні, після обіду, до команди приєднався Олександр Зінченко, який напередодні зіграв 75 хвилин у переможному для Арсеналу матчі з Манчестер Сіті (1:0). 

  • Наступні поєдинки команда Сергія Реброва проведе у Празі проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).