Роналду загрожує серйозне покарання: легендарний футболіст може отримати 99 ударів батогом за свій вчинок

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2071
0 голосів
Роналду загрожує серйозне покарання: легендарний футболіст може отримати 99 ударів батогом за свій вчинок
Кріштіану Роналду. Фото: Getty Images
Кріштіану Роналду після переходу до саудівського Аль-Насру досі знайомиться з життям в ісламських країнах. Так, за милий жест у Ірані легенду покарають 99 ударами батогом.

Легенда європейського футболу, а нині гравець саудівського Аль-Насру Кріштіану Роналду потрапив у неприємну ситуацію в Ірані.

Так, після виїзного матчу азійської Ліги чемпіонів з Персеполісом (2:0), порутгалець зустрівся зі своєю фанаткою з обмеженими можливостями Фатімою, яка подарувала йому його портрет, Роналду ж у відповідь на такий жест обійняв та поцілував дівчину.

Кріштіану Роналду та Фатіма. Фото: Аль-Наср

Оскільки вони не перебувають у шлюбі, то за іранськими законами таке робити суворо заборонено і у разі, якщо португалець знову приїде до Ірану, то його, за повідомленням хорватського видання Index HR з посиланням на іранські ЗМІ, покарають 99 ударами батогом.

  • З моменту переходу до Аль-Насру взимку 2023 року Роналду провів за саудівську команду 30 матчів, в яких забив 25 голів та віддав вісім результативних передач.
  • Аль-Наср, який нині йде третім у турнірній таблиці чемпіонату Саудівської Аравії, нині очолює екснаставник Шахтаря Луїш Каштру.