«Те, що вони зробили в Лозанні – це треш»: Севідов звинуватив Баранку у лжесвідченні та підробці доказів

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
476
0 голосів
«Те, що вони зробили в Лозанні – це треш»: Севідов звинуватив Баранку у лжесвідченні та підробці доказів
Олександр Севідов, фото: Google
Довічно відсторонений від футболу український тренер Олександр Севідов прокоментував інтерв’ю голови комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки.

Севідов прокоментував інтерв’ю голови комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки, який нещодавно розповів про боротьбу з договірними матчами в українському футболі.

«Баранка обіцяв викорінити договірні матчі. Вони викорінилися? Не смішіть. Він говорив, що букмекерські контори не даватимуть лінії на матчі U-19. Вони не дають? Він казав, що на нижчі ліги букмекерські контори не даватиму лінії. Не дають? Дають. Він нічого не зробив, він – брехун, лицемір та аферист.

Проти мене що було? Телефонні дзвінки. Ми скочуємося у 37-й рік. Нехай Баранка, Циганик, Звєров дадуть бодай один факт участі Севідова у договірному матчі. Нехай дадуть хоч один факт, що Севідов розмовляв з арбітрами, що Севідов пропонував гроші».

Олександр також заявив, що на суді в Лозанні проти нього робили лжесвідчення.

«Баранка хизується великою перемогою над Севідовим. Він не боїться, що ця велика перемога стане великою ганьбою? Все таємне колись стає очевидним.

Я розповідатиму, що вони зробили в Лозанні – це треш. Те, що вони зробили проти мене – це лжесвідчення, це підробки. Це залякування футболістів, щоб вони свідчили проти мене», – сказав Севідов на своєму ютуб-каналі.

  • Франческо Баранка став головою Комітету етики та чесної гри УАФ у 2016 році. 
  • У березні 2020 року дисциплінарний комітет УАФ заборонив Севідову на п'ять років вести будь-яку діяльність, пов'язану з футболом. В травні 2021 року УАФ назавжди усунула Севідова від футболу, задовольнивши скаргу Комітету з етики та чесної гри.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми.