Журналіст розповів, скільки Ювентус готовий витратити на Судакова: Шахтар хоче набагато більше

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
727
0 голосів
Журналіст розповів, скільки Ювентус готовий витратити на Судакова: Шахтар хоче набагато більше
Георгій Судаков, фото: Шахтар
Головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський розповів, скільки туринський Ювентус готовий заплатити за трансфер півзахисника донецького шахтаря Георгія Судакова.

Олександр Золотогорський в ексклюзивному інтерв’ю для «УФ» прокоментував чутки навколо інтересу туринського Ювентусу до півзахисника Шахтаря та збірної України Георгія Судакова.

Журналіст вважає, що гранд Серії А навряд чи зможе заплатити за Судакова більше 20 мільйонів євро.

«Ювентус зараз не оперує якимось величезними сумами. Не думаю, що вони зараз готові витрачати більше 20 мільйонів євро. Можливо, ця сума менша навіть».

Золотогорський впевнений, що керівництво Шахтаря пам’ятає, як вигідно вийшло продати Михайла Мудрика до Челсі, а тому буде намагатися витискати максимум і з трансферу Судакова.

«А тепер давайте подивимось на ціну Мудрика (70+30 млн євро, – прим. «СЕ») і можна уявити собі, скільки хотітиме Шахтар за свого топ-гравця. 

Це однозначно сума, ніж та, яку може витратити Ювентус в даний момент. Цей трансфер, якщо Шахтар звичайно наполягатимемо на верхній межі своїх бажань, під силу англійським клубам».

Проте, на думку журналіста, перехід далекий від завершення.

«Зараз питання, я так розумію, дуже далеке від фіналізації переходу. Тут починаються тільки розмови, інтерес, запити щодо трансферу», — сказав Золотогорський. 

  • Георгій в поточному чемпіонаті України зіграв за Шахтар у восьми матчах в усіх турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного атакувального півзахисника в 15 мільйонів євро.
  • У квітні 2023 року Судаков продовжив контракт із Шахтарем, він розрахований до 30 червня 2028 року.