«Це важко назвати футболом»: Голодюк жорстко пройшовся по суддівству після поразки Металіста 1925 від Оболоні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
822
0 голосів
«Це важко назвати футболом»: Голодюк жорстко пройшовся по суддівству після поразки Металіста 1925 від Оболоні
Олег Голодюк. Фото: УПЛ
Тренер харківського Металіста 1925 Олег Голодюк прокоментував підсумок поєдинку десятого туру української Прем'єр-ліги проти київської Оболоні (0:1).

Олег Голодюк після чергової поразки на внутрішній арені, третьої поспіль з урахуванням матчу в Кубку України, залишився більше незадоволеним не фіаско від Оболоні (0:1) чи грою своїх підопічних, а роботою головного арбітра гри Дмитра Кубряка та його асистентів.

«Було багато боротьби. Це те, чим славиться Оболонь, і в цьому компоненті вона нас переграла. Другий тайм почали непогано, але сталося вилучення, після якого було важко. Те, що було після 2-го вилучення, важко назвати футболом.

Ми в кожному турі говоримо, що винні судді, й від цього страждають одні й ті ж команди. Один персонаж говорить, що він не піднімає офсайд, інший говорить, що мусить дати картку, бо він не підняв. Замкнуте коло, а страждають команди», – сказав Голодюк після гри в ефірі MEGOGO.

  • Після поразки від Оболоні Металіст 1925 наразі розмістився на 11 щаблі в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи в доробку 11 очок.
  • В 11 турі харків'яни вдома прийматимуть криворізький Кривбас. Зустріч заплановано на 20 жовтня. Початок гри о 19:00.