Програли після заміни Малиновського: Дженоа не втримала сенсаційну нічию з Міланом – драма на останніх хвилинах

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1597
0 голосів
Програли після заміни Малиновського: Дженоа не втримала сенсаційну нічию з Міланом – драма на останніх хвилинах
Руслан Малиновський. Фото: Google
В останньому суботньому поєдинку восьмого туру італійської серії А Мілан на останніх хвилинах вирвав перемогу в Дженоа (1:0). Українець Руслан Малиновський провів на полі 67 хвилин.

В першій половині гри в Генуї, яка до її початку обіцяла бути цікавою та результативною, обидві команди відверто розчарували – за увесь тайм був лише один удар в площину воріт! 

Українця Руслана Малиновського, який розпочав поєдинок зі старту, на полі не було помітно геть. Хоча, цього разу саме наш співвітчизник був на вістрі атаки «грифонів» разом з Альбертом Гудмундссоном.  

Не змінився малюнок гри і по перерві, попри чимало замін як від Стефано Піолі, так і Альберто Джилардіно, який на 68 хвилині гри забрав з поля Малиновського, випустивши Беркана Кутлу. 

Класні нагоди були у Раду Дрегушина з Дженоа, удар якого відбив на кутовий Майк Меньян та Рафаеля Леау з Мілану, із ударом якого впорався Хосеп Мартінес.

Все котилося до безгольової нічиєї, але проти був американець Крістіан Пулішич, який виявився найспритнішим в штрафному суперника після навісу свого співвітчизника Юнуса Муси.

А завершився матч справжньою жерстю: пряму червону картку показали спершу голкіперу Мілану Меньяну, який полетів на виході коліном вперед, ледь не зламавши Кейлеба Екубана і у ворота на останні хвилини став Олів'є Жиру! 

А буквально за хвилину червону отримав і воротар Дженоа Мартінес! 

Італія, Серія А

8-й тур 

Дженоа – Мілан 0:1 (0:0)

Гол: Пулішич, 87.

  • Після поєдинку в Генуї Мілан має в активі 21 очок та посідає першу сходинку в турнірній таблиці Серії А.
  • Дженоа з вісьмома очками після восьми турів знаходиться на 15-му щаблі.
  • В наступному турі россо-нері зіграють вдома проти туринського Ювентуса, а «грифони» в Бергамо проти місцевої Аталанти. Обидва поєдинки відбудуться 22 жовтня.