Малиновський і його зарплата в Дженоа: дружина українця розповіла про контракт півзахисника

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1256
0 голосів
Малиновський і його зарплата в Дженоа: дружина українця розповіла про контракт півзахисника
Сім'я Малиновських. Фото: Instagram
За словами дружини півзахисника Дженоа Руслана Малиновського Роксани, фінансові умови хавбека у Генуї аналогічні до тих, які він мав у Марселі, з якого, власне, і перейшов до Дженоа на правах оренди.

Дружина півзахисника Дженоа Руслана Малиновського Роксана, який грає за генуезьку команду на правах оренди з Марселя, розповіла про фінансові умови гравця в Італії.

За словами Роксани, умови аналогічні до контракту півзахисника у Франції:

«Я була дуже здивована тим, що Дженоа запропонував Руслану такий самий контракт, як в Марселі. Якщо вони беруть гравця, готові на ці умови, то для нас це багато значить. Вони були дуже конкретні. Не було довгих перемовин, все було чітко, зрозуміло, як вони повелися, було приємно».

Також у інтерв'ю Анні Ребровій на однойменному YouTube-каналі дружина Руслана розповіла, чи консультувався він щодо переїзду до Генуї з колишнім тренером Дженоа Андрієм Шевченком:

«Знаю, що Руслан радився, коли він переходив до Аталанти. Саме зараз в мене навіть не було часу спитати. Думаю, вони ще поспілкуються і в Дженоа в нього щось вдасться».

  • Офіційної інформації щодо того, скільки Малиновський заробляв у Марселі, немає, натомість французька преса називала суму в 1.8 мільйонів євро на рік.
  • Орендна угода півзахисника з італійським клубом розрахована на сезон 2023/2024. Дженоа володіє правом викупу контракту.
  • 30-річний українець цього сезону відіграв чотири поєдинки, в яких жодного разу не відзначався.
  • Дженоа наразі посідає 12 сходинку в Серії А з вісьмома очками в активі.
  • 7 жовтня Дженоа зіграє наступний матч проти Мілана.