Мудрик і Почеттіно: тренер Челсі розповів про стан українця і оцінив його рівень гри

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
647
0 голосів
Мудрик і Почеттіно: тренер Челсі розповів про стан українця і оцінив його рівень гри
Михайло Мудрик та Маурісіо Почеттіно. Фото: Getty Images
За словами головного тренера Челсі Маурісіо Почеттіно, вінгер синіх Михайло Мудрик вже впорався з наслідками ушкодження, якого він зазнав у матчі проти Фулгема, та готовий грати.

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно прокоментував нещодавнє ушкодження Михайла Мудрика, через яке вінгер ризикував пропустити матчі збірної України.

За словами наставника синіх, з ним та півзахисником Мойзесом Кайседо усе добре і вони вже готові грати. Втім, поки невідомо, чи зможуть вони провести на полі усі 90 хвилин:

«Так, обидва в команді, ми будемо вирішувати, чи будуть вони доступні зі старту чи ні».

Також Почеттіно поділився думкою про дебютний гол вінгера за Челсі у матчі проти Фулхема (2:0):

«Він прогресує, як і всі гравці. Справа в часі, справа в особливих обставинах. У кожного гравця є особливі обставини. За три місяці ми намагаємося допомагати, тренувати молодь та гравців, яким 25, 26, 27, більше 30 років».

Наостанок на пресконференції головного тренера синіх, яку цитує портал football.london, наставник «аристократів» розповів про секрети співпраці з даними виконавцями:

«Це велика робота – спробувати зрозуміти кожного і застосувати те, що, на нашу думку, може допомогти людині грати, потім включити цього хлопця в команду, щоб він адаптувався».

  • В грі проти Фулхема Мудрик відіграв лише перший тайм, після чого залишив поле.
  • Тепер на його рахунку один гол та два асисти у 24 матчах.
  • Національна команда розпочне свій збір 8 жовтня у Празі, де 14 жовтня зіграє номінально домашній матч відбору на Євро-2024 з Північною Македонією.