«У команді іноді має бути чоловіча розмова»: Степаненко розповів про перерву у матчі з Антверпеном

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
280
0 голосів
«У команді іноді має бути чоловіча розмова»: Степаненко розповів про перерву у матчі з Антверпеном
Тарас Степаненко, фото: Google
Капітан Шахтаря Тарас Степаненко прокоментував перемогу над Антверпеном (3:2) у другому турі Ліги чемпіонів та пенальті, призначений на останній хвилині за його гру рукою.

Тарас Степаненко розповів про пенальті, призначений на останній хвилині за його гру рукою у грі з Антверпеном.

«Я дуже переживав у цей момент. Я не встиг зреагувати – вже рефлекторно підставляв голову, а від голови до рук влучив м'яч. Я завжди перед грою готуюся, що будь-який удар – руки за спину. Тому що зараз ВАР все видно. А цього моменту просто не встиг зреагувати. Був такий сильний удар. Там 100% пенальті.

Ті п'ять голів, які ми пропустили у ЛЧ – все після грубих помилок. Якщо є такі моменти, слід грати не красиво, а більш надійно. Вважаю, для нас це може бути переломний момент. Такі матчі дають емоційний поштовх».

Також Тарас розповів про розмову з гравцями у перерві.

«Футболісти поговорили між собою в перерві. Довелося кілька слів сказати. Вважаю, у команді іноді має бути чоловіча розмова. Щоб ти не ходив і ображався на когось, а сказав. Думаю, всі зрозуміли», – сказав Степаненко в коментарі для «Трибуни».
  • Донецький Шахтар у своєму поєдинку Ліги чемпіонів переміг бельгійський Антверпен 3:2.
  • У наступному турі Ліги чемпіонів Шахтар зіграє у виїзному поєдинку проти іспанської Барселони. Гру заплановано на 25 жовтня. Початок о 22:00.