Динамо взимку може продати двох гравців стартового складу: кияни готові розглянути будь-яку вигідну пропозицію

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
813
0 голосів
Динамо взимку може продати двох гравців стартового складу: кияни готові розглянути будь-яку вигідну пропозицію
Віталій Буяльський та Георгій Бущан. Фото: Google
Київське Динамо може продати одразу двох футболістів у січні 2024 року. Український клуб чекає на пропозиції від кількох закордонних клубів.

Динамо може продати одразу двох футболістів стартового складу у січні 2024 року. Керівництво київського клубу готове розглянути будь-яку вигідну пропозицію щодо своїх гравців.

Президент Динамо Ігор Суркіс не збирається утримувати у команді футболістів, яких захочуть запросити до себе закордонні клуби за умови, що за гравців добре заплатять.

Киянам необхідні гроші, тож найближчої зими можна чекати чергового продажу, повідомляє турецьке видання Hurriyet.

Голкіпер Георгій Бущан та півзахисник Віталій Буяльський залишаються у сфері інтересів клубів із Туреччини, Італії та Німеччини.

Капітан Динамо може продовжити кар'єру в одній зі стамбульських команд. Бешикташ та Фенербахче розглядають Віталія Буяльського, як один з варіантів посилення гри в центрі поля.

Георгій Бущан може продовжити кар'єру в Галатасараї, який готовий запропонувати за воротаря близько чотирьох мільйонів євро.

  • Контракт 30-річного півзахисника київського клубу розрахований до літа 2025 року.
  • Віталій Буяльський у нинішньому сезоні провів за Динамо 11 матчів, в яких відзначився чотирма голами та шістьма асистами.
  • Контракт 29-річного Георгія Бущана розрахований до кінця червня 2026 року.