Юнацька ліга УЄФА: Шахтар U-19 здобув вольову перемогу над однолітками з Антверпена

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
843
0 голосів
Юнацька ліга УЄФА: Шахтар U-19 здобув вольову перемогу над однолітками з Антверпена
Шахтар U-19. Фото: Google
Сьогодні, 4 жовтня, в Бельгії Антверпен U-19 приймав Шахтар U-19 у матчі другого туру групового етапу Юнацької ліги УЄФА 2023/24. Поєдинок завершився перемогою «гірників» з рахунком 2:1.
  • У першому турі підопічні Олексія Бєліка розгромно програли Порту – 1:4. Антверпен з рахунком 1:2 поступився Барселоні. 
  • У чемпіонаті України U-19 Шахтар йде першим – вісім перемог і одна поразка. У Бельгії чемпіонату U-19 не проводять, тому команду формували фактично з нуля спеціально під Юнацьку лігу УЄФА. 

У Льєрі зустрічалися два невдахи першого туру Юнацької ліги УЄФА 2023/24, тому обидва колективи були сповнені бажання набрати три очки у сьогоднішньому поєдинку.

Бельгійці активно пішли в атаку і вже на 14-й хвилині Делапорт вивів Антверпен уперед. Проте підопічні Олексія Бєліка не засмутилися і майже одразу зрівняли рахунок. Результативний удар з пенальті на рахунку Глущенко.

Відзначимо, що українська команда володіла у перші 45 хвилин територіальною перевагою.

Друга половина поєдинку пройшла за ініціативи Шахтаря, який на 73-й хвилині гри зумів вирвати перемогу над суперником завдяки голу Демченка.

Юнацька Ліга чемпіонів 2023-24. Група H. 2-й тур

Антверпен U-19 – Шахтар U-19 – 1:2

Голи: Делапорт, 14 – Глущенко, 18 (пен), Демченко, 73

  • Після сьогоднішнього матчу донеччани піднялася на третю сходинку у групі, маючи три очки, як Порту та Барселона, але іспанці та португальці випереджають нашу команду за додатковими показниками та мають гру в запасі.
  • У наступному турі Шахтар U-19 зіграє з однолітками з Барселони. Гра запланована на 25 жовтня.
  • Антверпен U-19 того ж дня зіграє проти Порту U-19.