«В такій ситуації їм міг би допомогти хіба що Лобановський»: Сабо назвав головну проблему Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
470
0 голосів
«В такій ситуації їм міг би допомогти хіба що Лобановський»: Сабо назвав головну проблему Шахтаря
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Екснаставник національної збірної України та київського Динамо, легенда столичного клубу, Йожеф Сабо припускає, що в проблемах донецького Шахтаря цілком і повністю винен їх керманич Патрік ван Леувен.

Йожеф Сабо впевнений, що в доволі затяжній кризі донецького Шахтаря. команда не виграє дві гри поспіль в українській Прем’єр-лізі (1:1 з Рухом та 1:2 проти Ворскли) , головним винуватцем є їх головний тренер Патрік ван Леувен.

Ексклюзивне інтерв’ю Сабо дав  «Українському футболу» напередодні гри  «гірників» в Лізі чемпіонів проти бельгійського Антверпена. 

«Я, звісно, не можу знати, що там коїться всередині команди Патріка ван Леувена, але майже впевнений, що голландський фахівець дав своїм підопічним такі фізичні навантаження, яких вони не осилили. 

Шахтар зараз не біжить. Немає свіжості у гри. І це на фоні Руха, Ворскли, не найсильніших нині команд української Прем’єр-ліги.  Гравці Шахтаря зараз в ямі. Як їх звідти витягти? Не знаю. В такій ситуації їм міг би допомогти хіба Валерій Лобановський», – сказав Сабо в інтерв’ю «Українському футболу».

  • В першому турі підопічні Патріка ван Леувена програли португальському Порту (1:3).
  • Поєдинок Антверпен – Шахтар буде зіграно в середу, 4 жовтня. Початок гри о 19:45 за київським часом.
  • Порту в другому турі групового етапу ЛЧ вдома прийматиме Барселону.
  • Поєдинок відбудеться 4 жовтня. Стартовий свисток на «Ештадіу ду Драгао» прозвучить о 22:00.