Трубін зіграв 90 хвилин на «Джузеппе Меацца» проти Інтера: Бенфіка зазнала другої поразки в Лізі чемпіонів

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
403
0 голосів
Трубін зіграв 90 хвилин на «Джузеппе Меацца» проти Інтера: Бенфіка зазнала другої поразки в Лізі чемпіонів
Гравці Інтера святкують переможний гол. Фото: УЄФА
22-річний голкіпер збірної України Анатолій Трубін вдруге зіграв за Бенфіку у Лізі чемпіонів. Наш воротар протистояв Інтеру, який влітку був дуже близький, щоб придбати його у Шахтаря.

Сьогодні в Мілані відбувся матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів між італійським Інтером і португальською Бенфікою. У складі гостей весь матч провів український голкіпер Анатолій Трубін. 

Першу половину зустрічі суперники провели доволі обережно. Жодна з команд не мала відчутної переваги над суперником, але в атаці небезпечніше діяли господарі. Незадовго до переви чудовий сейв Трубіна врятував Бенфіку від голу Барелли.

На початку другого тайму українського воротаря підстрахувала поперечина, яка прийняла на себе постріл Лаутаро Мартінеса. Небезпеку після добивання Барелли нівелював вже сам голкіпер. Згодом капітан Інтера влучив у стійку.

Гол підопічних Сімоне Індзагі назрівав і він таки відбувся. Дюмфріс відібрав м'яч на своїй половині поля, віддав його Бареллі і зробив забігання правим флангом. Отримавши зворонтню передачу, нідерландець прострілив на Тюрама, який в упор розстріляв Трубіна – 1:0.

Невдовзі Дімарко забив другий гол, але взяття воріт було скасовано через офсайд. Невгамовний Лаутаро мав забивати на 75-й чи на 87-й хвилинах, але в обох випадках неймовірно зіграв Трубін. При цьому в атаці Бенфіка по перерві була зовсім непомітною.

У ще одному сьогоднішньому матчі групи D Реал Сосьєдад у гостях впевнено переміг Зальцбург (2:0). Бенфіка після двох поразок посідає останнє місце в своєму квартеті. 

Інтер – Бенфіка – 1:0

Гол: Тюрам, 62.

3 жовтня. Мілан. «Джузеппе Меацца».

  • Наступний матч в Лізі чемпіонів команда Рогера Шмідта проведе 24 жовтня в Лісабоні проти іспанського клубу Реал Сосьєдад. 
  • Трубін перейшов до Бенфіки з донецького Шахтаря в серпні цього року за 10 мільйонів євро.
  • В активі 22-річного українця п’ять матчів у складі «орлів» та п'ять пропущених голів в пасиві.