«Не могли зійтися на ціні»: Трубін розповів, в який клуб він міг перейти замість Бенфіки

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1942
0 голосів
«Не могли зійтися на ціні»: Трубін розповів, в який клуб він міг перейти замість Бенфіки
Анатолій Трубін. Фото: Бенфіка
Анатолій Трубін підтвердив інтерес до себе з боку Інтера, але в той же час заперечив будь-які угоди з міланським клубом, через які воротаря Бенфіки звинувачували ледь не в зраді донецького клубу.

Воротар Бенфіки Анатолій Трубін розповів про те, чим керувався при виборі клубу влітку, коли був близький до того, щоб залишити Шахтар.

За словами голкіпера, португальський клуб допоможе йому в розвитку:

«Вважаю, що це клуб, який претендує на усі трофеї, перемагати повсюди, грати у Лізі чемпіонів. Минулий сезон був якісний, показували якісний футбол. Це топ-команда, яка може мені допомогти стати кращим».

Також Трубін підтвердив інтерес до себе з боку міланського Інтера і назвав причину, чому перехід не склався:

«Агент казав, що були розмови Інтера з Шахтарем, спілкувалися, але не могли зійтися на ціні. Великий клуб, фіналіст Ліги чемпіонів, його інтерес до мене був приємний, але я чекав, коли все буде офіційно. Було важко, коли ти ще не там, але я залишив ці питання агентам і сам працював у Шахтарі».

Анатолій заперечив будь-які попередні домовленості з «нерадзуррі», зазначивши, що нічого поганого Шахтарю не зробив:

«Я сказав агентам, щоб вони робили свою справу, а робитиму свою. Тому, звісно, було багато чуток, експерти казали, що я підставив Шахтар, що вони мене ростили, а я підписав попередню угоду. Нічого такого не було». 

Наостанок у інтерв’ю YouTube-каналу Sportarena Трубін подякував своєму попередньому клубу:

«Вважаю, що все по відношенню до Шахтаря я зробив правильно. Вдячний клубу за все, він залишиться моєю найулюбленішою командою в Україні».

  • Воротар переїхав до португальського клубу влітку 2023 року. За інформацією інсайдерів, вартість трансферу склала 10 мільйонів євро + бонуси.
  • Наразі Трубін провів чотири гри за Бенфіку, в яких пропустив чотири м'ячі та одного разу залишив свої ворота «сухими».
  • Контракт українського воротаря розрахований до 2028 року.