«Ніколи не бачили нічого подібного»: футболісти Челсі здивовані Мудриком, в Англії розкрили деталі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2136
0 голосів
«Ніколи не бачили нічого подібного»: футболісти Челсі здивовані Мудриком, в Англії розкрили деталі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Партнери українського 22-річного вінгера Челсі Михайла Мудрика в захваті від його цілеспрямованості у роботі над собою. Футболіст постійно вдосконалює власну фізичну форму.

Вінгер Челсі Михайло Мудрик дивує партнерів своєю неймовірною працьовитістю у роботі над своєю фізичною формою.

Журналісти видання Mail Online поділилися інформацією про залаштунки підготовки гравця.

«Вінгер збірної України так багато працює, що деякі його партнери по команді кажуть, що ніколи не бачили нічого подібного. «Він так старається, ніби він у спортзалі кожну годину дня», – повідомило одне джерело».

У статті зазначається, що справжньою іконою для Мудрика в контексті роботи над власним тілом є португальська легенда футболу Кріштіану Роналду.

«Ті, хто стежить за кар’єрою Мудрика, називають спортзал «його улюбленою розвагою». Він працює там, наслідуючи одного зі своїх кумирів – Роналду».

Постійним супутником вінгера є тренер Дмитро Чаповський.

«Поза тренуваннями в Челсі Мудрик працює з особистим тренером Чаповським над силою та швидкістю. Вони намагаються досягти максимальної стартової швидкості футболіста», – пишуть журналісти.

  • В цьому сезоні Мудрик провів за синіх шість матчів, у яких не відзначався результативними діями;
  • Свій найближчий поєдинок Челсі проведе в понеділок, 2 жовтня. У команди Маурісіо Почеттіно запланована гостьова зустріч із Фулхемом в рамках сьомого туру АПЛ.