Легенда Барселони підтримував Україну, але вирішив з’їздити у росію: ексгравець отримав підозру у корупції

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
420
0 голосів
Легенда Барселони підтримував Україну, але вирішив з’їздити у росію: ексгравець отримав підозру у корупції
Самюель Ето'о. Фото: Google
Відомий колишній камерунський нападник Барселони Самюель Ето'о потрапив у скандал після того, як зібрався відвідати столицю держави-терориста росії.

Самюель Ето'о був видатним футболістом, а трикутник з ним, Мессі та Роналдінью багато хто з вболівальників каталонців вважає найсильнішим за всю історію клубу.

Але гарний гравець не завжди є гарною людиною. Хоча 5 серпня цього року все здавалось інакшим – 42-річний Ето'о взяв участь у благодійному матчі на підтримку України Game4Ukraine.

Проте нещодавно стало відомо, що екснападник, який обіймає з грудня 2021 року посаду президента Федерації футболу Камеруну, приїде в москву на товариський матч збірних росії та Камеруну. 

«Самюель Ето'о буде радий повернутися в росію і подивитися на перемогу збірної Камеруну. Ми добре знаємо наших футболістів і повністю впевнені в їхніх силах», — цитує sport24 генерального секретаря ФФК Блеза Джунана.

І тут почалися проблеми.

  • 28 вересня іспанське видання Marca повідомило, що Камерунська футбольна ліга написала відкритого листа до ФІФА з проханням відсторонити Ето'о від посади.
  • Колишнього гравця Барселони (144 матчі), Анжи (53) і Челсі (21) звинувачують у корупції та причетності до договірних матчів.
  • Також ексзірка каталонців підозрюється в розкраданні коштів організації. 

Чи все ж таки поїде Ето'о до столиці держави-терориста поки невідомо. Але камерунцю слід замислитися над своїми вчинками, бо карма вже його попередчує, що не слід дружити в вбивцями.