Легенда Челсі назвав ідеальних партнерів для Мудрика: серед них – Лемпард

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
239
0 голосів
Легенда Челсі назвав ідеальних партнерів для Мудрика: серед них – Лемпард
Михайло Мудрик. Фото: Google
Колишній захисник лондонського Челсі та збірної Франції Франк Лебеф заявив, що Михайлу Мудрику не вистачає досвідченого партнера, який допоміг би йому розкритися.

Франк Лебеф аналізуючи дуже невдалий старт Челсі в новому сезоні, окремо зупинив свою увагу на Михайлі Мудрику, від якого вимагають кожної гри яскравих дій та голів.

Француз спробував пояснити, що справа не стільки в Мудрику, скільки в тих обставинах у яких він опинився в лондонській команді і, власне самій команді Маурісіо Почеттіно.

«Мудрику довелося нелегко, з огляду на те, що сталося в його країні, і той час, коли він прийшов у Челсі, але настав час, коли він має почати приносити користь. 

Якби поруч із Мудриком грали Френк Лемпард, Роберто Ді Маттео або Джанфранко Дзола, то ви б побачили зовсім іншого гравця. У цьому й полягає проблема – у балансі команди. Челсі потрібно розбити команду навпіл і залучити в неї досвідчених гравців, щоб почати досягати результатів», – сказав Лебеф в інтерв’ю Casinosenligne.

  • В грі Челсі проти Брайтона в 1/16 фіналу Кубка англійської ліги Михайло Мудрик провів на полі 69 хвилин. 
  • Загалом, в поточному сезоні англійської Прем'єр-ліги ексгравець донецького Шахтаря зіграв у п'яти поєдинках за Челсі: жодними результативними діями не відзначився.
  • Після шести турів Челсі з п’ятьма очками в активі посідає 14 місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • В АПЛ Челсі на вікенді вирушить в гості до Фулгема. Поєдинок заплановано на друге жовтня. Почтаок гри о 22:00.