Штучний інтелект спрогнозував головного конкурента Шахтаря у боротьбі за чемпіонство УПЛ: це не Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
512
0 голосів
Штучний інтелект спрогнозував головного конкурента Шахтаря у боротьбі за чемпіонство УПЛ: це не Динамо
Гравці Шахтаря. Фото: Google
Новий чат-бот від Microsoft назвав головного конкурента донецького Шахтаря у боротьбі за перемогу у чемпіонаті України. ШІ вважає, що це точно не команда Мірчі Луческу.

Sport-express.ua вирішив протестувати новий чат-бот від Microsoft - Copilot, заснований на Bing, та дізнався, хто стане головним конкурентом Шахтаря у боротьбі за золоті медалі української першості.

Штучний інтелект впевнений, що команда Мірчі Луческу не зможе скласти конкуренцію підопічним Патріка ван Леувена, а також вірить в сенсацію та не виключає, що криворізький Кривбас може тріумфувати у чемпіонаті.

«Шахтар має серйозних конкурентів, які також хочуть завоювати золоті медалі. Один із них — Кривбас, який посідає друге місце у таблиці з 17 очками. Кривбас показує дуже ефективний та атакуючий футбол, забиваючи багато голів та розгромлюючи своїх суперників. 

Кривбас має у своєму складі багато талановитих та вмотивованих гравців, таких як Дібанго, Кожушко та інші. Я думаю, що Кривбас може стати сенсацією чемпіонату України цього сезону, якщо він зберігатиме свій рівень та впевненість».

  • Після восьми зіграних турів в чемпіонаті України Шахтар з 18 очками очолює турнірну таблицю УПЛ, а Кривбас має на один бал менше та йде другим.