«Щоб цього ган##на засудили!»: Циганик звернувся до українських гравців та клубів – заява журналіста

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3806
0 голосів
«Щоб цього ган##на засудили!»: Циганик звернувся до українських гравців та клубів – заява журналіста
Колаж «Спорт Експрес»
Футбольний коментатор Ігор Циганик відреагував на новину про те, що Анатолій Тимощук має намір звернутися до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Днями стало відомо, що асистент головного тренера санкт-петербурського Зеніта, зрадник України Анатолій Тимощук, готує звернення до Спортивного арбітражного суду в Лозанні, в якому він має намір оскаржити рішення УАФ про позбавлення його титулів та заборони на футбольну діяльність.

В Українській асоціації футболу Тимощуку відповіли заочно напередодні, сьогодні ж, до обговорення гарячої теми долучився й коментатор Ігор Циганик

«Тимощук судиться з УАФ, і УАФ збирає доказову базу, щоб відстоювати свою позицію. І от тут повинні були показати об’єднання футбольні клуби та гравці, які залишилися в Україні.

Вони мають надати всю можливу підтримку, щоб цього ган##на засудили! Це важлива історія», – максимально чітко пояснив свою позицію ЦИганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • Анатолій Тимощук й досі є рекордсменом національної збірної України за кількістю проведених матчів у футболці головної команди країни: 144 поєдинки, чотири голи.
  • УАФ позбавила Анатолія всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі санкт-петербурзького Зеніту Тимощук працює з 2017 року.