«Суркіс оштрафував на три зарплати»: ексхавбек Динамо розповів про бійку у нічному клубі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
673
0 голосів
«Суркіс оштрафував на три зарплати»: ексхавбек Динамо розповів про бійку у нічному клубі
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо
Вихованець Динамо (Київ) Максим Казаков, який нині є футболістом друголігової Дружби, розповів про свою єдину особисту зустріч із президентом біло-синіх Ігорем Суркісом.

Вихованець київського Динамо Максим Казаков пригадав, за яких обставин відбулася єдина його особиста зустріч із президентом клубу Ігорем Суркісом.

Почалася історія з бійки Казакова та інших динамівців у нічному клубі.

«Після однієї з ігор за дубль пішли ми із хлопцями в клуб Vodka Grill на Позняках. Там у наших знайомих виник словесний конфлікт з однією компанією. Ми вплуталися у це й натрапили на якогось борця, який нам трішки надавав. У мене розсічення було на лобі, а у Вадима Солдатенка зламаний ніс».

За словами Казакова, вони із Солдатенком отримали настільки важкі травми, що через день лікар Динамо відправив їх у клініку Борис, аби їм надали лікарську допомогу. За іронією долі, там вони й зустріли Суркіса зі своєю охороною.

«Сидимо на поверсі вже, чекаємо, поки лікар нас прийме. І тут на поверх заходить Ігор Михайлович з лікарем та своєю охороною. Ми капюшони натягнули, а він підходить, підіймає наші підборіддя та каже: «О, пацани, привіт! А що ви тут?». Ми: «Здрасьтє».

В підсумку хлопцям довелося зізнаватися у своїх «подвигах».

«Намагалися щось на ходу придумати, але, вочевидь, Суркіс не дуже нам повірив. Відправив нас на розмову до начальника охорони Динамо. Він нам одразу сказав: «Хлопці, краще одразу кажіть правду, бо все одно ми перевіримо та дізнаємося». Довелося розповідати, як було діло насправді».

Завершилася історія жорсткою розмовою із президентом та великим штрафом.

«Вже після цих подій викликав нас Суркіс себе на килим та дав дуже хорошого прочухану. Плюс оштрафував на три зарплати», – розповів Казаков в інтерв’ю сайту «Український футбол».

  • Нагадаємо, що Казаков був у структурі Динамо з 2006 по 2011 рр., а також з 2014 по 2018 рр. За першу команду киян він не виступав;
  • До Дружби хавбек приєднався на початку цього сезону (дев’ять матчів, один гол, один асист).