«В Динамо у мене була конкретна зарплата»: Алієв назвав суму, яку він заробляв у часи футбольної кар’єри

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
675
0 голосів
«В Динамо у мене була конкретна зарплата»: Алієв назвав суму, яку він заробляв у часи футбольної кар’єри
Олександр Алієв. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник київського Динамо Олександр Алієв відверто зізнався, яку зарплату отримував під час своєї ігрової кар’єри. За його словами, він був доларовим мільйонером.

Ексхавбек Динамо (Київ) Олександр Алієв розповів про власні доходи під час ігрової кар’єри. За його словами, він був дуже заможною людиною.

«У часи футбольної кар’єри я був доларовим мільйонером».

Колишній футболіст повідомив, що в Динамо, Локомотиві та Анжи отримував приблизно однакову зарплатню. Різниця лише була у структурі її виплати.

«У Локомотиві, наприклад, у мене зарплата була трохи більшою, однак я мав бонуси за ігри. В Динамо в мене була конкретна зарплата. Якби з Анжи ми залишилися б у вищій лізі, то мені  б зарплату підняли у два рази. 100 тисяч євро я отримував».

Також Алієв пригадав одні з найбільших преміальних за часів виступів у Динамо.

«Також були хороші преміальні. Пам’ятаю, коли грали в Кубку УЄФА (сезон 2008/09, – прим.), то нам 45 тисяч євро заплатили за дві гри із Валенсією (1:1, 2:2) в 1/16 фіналу», – розповів Алієв в інтерв’ю YouTube-каналу Ксения Больбот.

Нагадаємо, що Алієв виступав за першу команду Динамо з 2003 по 2013 рр. з перервами. Всього провів за команду 132 матча, у яких забив 30 голів та віддав 27 результативних передач.