«Хто такий Барилко для Маркевича?»: Севідов жорстко відповів на звинувачення ексгравця Металіста

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
491
0 голосів
«Хто такий Барилко для Маркевича?»: Севідов жорстко відповів на звинувачення ексгравця Металіста
Олександр Севидов. Фото: Google
Колишній головний тренер Металіста Олександр Севідов висловився у свій захист після обвинувачень зі сторони екснападника харківського клубу Володимира Барилко.

Володимир Барилко заявив, що згоден з довічним відстороненням Олександра Севидова від футболу.

Також колишній нападник Металіста згадав, як через проблеми зі здоров’ям опинився у дублі харків’ян, бо не зміг нормально поговорити з тодішнім наставником команди Севідовим.

«При Севідові я не грав, тому що це Севідов. Щойно я повернувся з молодіжної збірної в Металіст (2015), пропустив два тижні зборів через проблеми зі спиною, він мене перевів у дубль. 

Я звик, що з Мироном Маркевичем можна було прийти і поспілкуватися. Він підкаже - і все. Із Ковальцем те ж саме. З тим же Аніщенком. Із Призетком».

Крім того Володимиру не сподобалися слова тренера, що натякали на заможність його родини.

«А з Севідовим прийшов спілкуватися, запитав - «я хотів би поговорити про своє майбутнє». Він посміхнувся і сказав: «Воно в тебе світле, у тебе ж гроші є». І все спілкування на цьому закінчилося», — сказав Барилко в інтервю для FanDay.net

Сам же Севідов запевняє, що нічого такого він не казав, а також здивований частим спілкування Мирона Маркевича с екснападником Металіста.

«Я не говорив такої фрази. Наприклад, у мене в стартовому складі грав рідний брат Володимира - Сергій. У нього що, менше грошей? Думаю, у Володі залишилася на мене якась внутрішня образа через те, що його брат грав, а він ні.

Також мене здивувало його висловлювання про Маркевича - що він із ним часто спілкувався. Хто такий Володимир Барилко для Мирона Маркевича?», — відповів FanDay.net фахівець. 

  • Барилко за Севідова не провів жодного матчу за Металіст, як і за Мирона Маркевича.
  • Єдину свою гру за харківську команду він зіграв за Ігоря Рахаєва, завершивши ігрову кар'єру в 23 роки.
  • У березні 2020 року дисциплінарний комітет УАФ через можливі порушення Кодексу етики та чесної гри ФК Суми заборонив Севідову на п'ять років вести будь-яку діяльність, пов'язану з футболом.
  • В травні 2021 року УАФ назавжди усунула Севідова від футболу, задовольнивши скаргу Комітету з етики та чесної гри.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.