«Я усюди в нього заблокований»: Мілевський заявив, що хоче знайти спільну мову з Алієвим

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
315
0 голосів
«Я усюди в нього заблокований»: Мілевський заявив, що хоче знайти спільну мову з Алієвим
Алієв і Мілевський. Колаж: Sport-express.ua
Артем Мілевський звернувся до колишнього партнера по Динамо Олександра Алієва напередодні матчу Української футбольної медіаліги, де вони зіграють один проти одного.

20 жовтня медійний футбольний клуб PROFAN повідомив, що колишній півзахисник Динамо Олександр Алієв став гравцем їх команди.

23-го числа PROFAN зіграє на стадіоні імені Баннікова проти команди IGNIS, у якій виступає інший ексдинамівець Артем Мілевський.

Колишній форвард Динамо прокоментував стосунки між ним та Олександром Алієвим напередодні матчу Української футбольної медіаліги:

«Та я Сані що? Сані – без травм. Я, блін… Я ще раз повторюся: не вперше я це і в інтернеті, хоч я усюди заблокований, але я намагаюся знайти спільну мов. Вибачатися мені, за великим рахунком…

Я не обзивав нікого – ні його батьків, ні його дітей тим більше, не дай Боже, ні його самого, тому… Блін, я намагаюся і хочу знайти спільну мову з ним, ще раз повторюся. Тому успіхів, Саня», – заявив Мілевський в коментарі для «Укрінформ».

  • Алієв провів за київське Динамо (2002-2010, 2011-2013): 134 поєдинки, 30 голів, 36 асистів.
  • У складі збірної України (2008-2012) хавбек провів 28 матчів, забив шість голів та оформив вісім результативних передач.
  • Мілевський забив 135 голів у 524 проведених за свої клуби матчів. У складі збірної України записав до свого активу вісім голів у 50-ти іграх.
  • Олександр Алієв ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розповів про свій прихід у клуб Медіаліги PROFAN.