«На нас сильно впливає дорога»: Дубінчак розповів, чому результати Динамо в УПЛ та єврокубках відрізняються

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
101
0 голосів
«На нас сильно впливає дорога»: Дубінчак розповів, чому результати Динамо в УПЛ та єврокубках відрізняються
Гравці киян. Фото: Динамо
Захисник київського Динамо Владислав Дубінчак розповів, чому столичний гранд показує кращі результати у чемпіонаті України, ніж у Лізі Європи.

Захисник київського Динамо Владислав Дубінчак дав велике ексклюзивне інтерв’ю «УФ», у якому розповів, чому результати киян в УПЛ та єврокубках відрізняються:

«Найскладніші – матчі на євроарені. На нас сильно впливає дорога, ми добираємося до місця проведення матчу як мінімум 20 годин. І граємо через день. Тому як фізично, так і морально грати важко в єврокубках. Але це суто через те, що виснажує дорога.

Ми після гри одразу їдемо і ніякого відновлення немає. Замість того, щоб отримати кваліфіковане відновлення на базі, зробити процедури, ми їдемо в потягах або автобусах. Або летиш літаком. І от напевно тому матчі єврокубків дуже важко даються».

  • 26-річний захисник, окрім Динамо також грав за Дніпро-1 (41 матч, сім гольових передач), київський Арсенал (29 матчів, три результативні передачі) і львівські Карпати (20 матчів). 
  • У поточному сезоні Владислав Дубінчак провів за столичний гранд 11 матчів, в яких віддав один асист.
  • В УПЛ Динамо очолює турнірну таблицю, набравши 22 залікові пункти.
  • У Лізі Європи київський клуб у перший двох турах поступився Лаціо (0:3) та Хоффенхайму (0:2).
  • Владислав Дубінчак розповів, що гравці столичного гранду люблять грати у комп'ютерні ігри у вільний час від тренувань.