«Мені дали номер телефону Гуцуляка»: Соучек має намір зв'язатися з гравцем збірної України після зіткнення

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
80
0 голосів
«Мені дали номер телефону Гуцуляка»: Соучек має намір зв'язатися з гравцем збірної України після зіткнення
Томаш Соучек. Фото: Google
Півзахисник збірної Чехії Томаш Соучек прокоментував зіткнення з українським вінгером Олексієм Гуцуляком, внаслідок якого українець отримав струс мозку.

У понеділок, 14 жовтня, національна команда України зіграла у четвертому турі Ліги націй проти збірної Чехії. Гра завершилася внічию з рахунком 1:1.

Олексій Гуцуляк зіткнувся головою з Томашем Соучеком і зазнав травми, через яку його замінили в середині першого тайму.

Півзахисник збірної Чехії прокоментував зіткнення з українським вінгером:

«Мені дали його номер телефону, я буду радий, якщо ми зв’яжемося. Щодо самого моменту, то я пішов на м’яч і ми з ним зіткнулися. Я відразу підійшов до Гуцуляка, вибачився і запитав, як у нього справи. Я шкодую про кожен такий момент, коли гравець опиняється в такій ситуації. Але я не фолив», – цитує Соучека Dynamo Kiev UA з посиланням на ISport.cz.

  • 26-річний Гуцуляк провів у поточному сезоні десять матчів за Полісся у всіх турнірах, забив п'ять голів і зробив дві результативні передачі.
  • Олексій дебютував за національну збірну України в березні 2024 року, зіграв три поєдинки, але не відзначився результативними діями.
  • Колишній нападник Динамо і збірної України Артем Мілевський ексклюзивно для сайту Sport-express.ua поділився думками про нічию нашої національної команди із Чехією (1:1) у Лізі націй.