«І Грузія, і Чехія, і Албанія – усі нам по зубах»: Cабо та Маркевич поділилися очікуваннями від матчів збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
75
0 голосів
«І Грузія, і Чехія, і Албанія – усі нам по зубах»: Cабо та Маркевич поділилися очікуваннями від матчів збірної України
Збірна України з футболу. Фото: УАФ
Колишні головні тренери національної збірної України Мирон Маркевич та Йожеф Сабо поділилися очікуваннями від поєдинку команди проти Грузії в Лізі націй.

У п’ятницю, 11 жовтня, підопічні Сергія Реброва проведуть третій матч у Лізі націй сезону 2024/25, зустрівшись з Грузією. Стартовий свисток прозвучить о 21:45 за київським часом.

Легендарні українські фахівці Мирон Маркевич та Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Збірна» поділилися очікуваннями від поєдинку:

Мирон Маркевич: «Шанси є. Виграти чотири гри – і все. І це цілком реальне завдання. І Грузія, і Чехія, і Албанія – усі нам по зубах. Їх можна і треба обігрувати.Якби у нас в групі була Іспанія чи Англія, була б інша розмова, а так – не варто завчасно казати, що шансів на перше чи друге місце у нас вже немає чи їх мало».

Йожеф Сабо: «Грузія зараз на підйомі й обіграти їх буде ой як не просто, але я вважаю, що Ребров зробив правильні висновки та знає, як здобути необхідний результат. Я думаю, що потрібно запресингувати грузинів з першої хвилини, поламати їхню гру».

  • На підопічних Сергія Реброва очікують два номінально домашні матчі проти Грузії (11 жовтня) та Чехії (14 жовтня).
  • Україна розпочала Лігу націй домашньою поразкою від Албанії (1:2) та гостьовою від Чехії (2:3) та перебуває на останньому місці у своїй групі.
  • Сергій Ребров поділився очікуваннями від матчів Ліги націй проти Грузії та Чехії, які відбудуться 11 та 14 жовтня відповідно.
  • Головний тренер збірної пояснив рішення не включати Андрія Ярмоленка в основний список команди на жовтневі матчі у Лізі націй.