Стало відомо, кого з гравців збірної України Мудрик чекає в АПЛ – це не Судаков

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1635
0 голосів
Стало відомо, кого з гравців збірної України Мудрик чекає в АПЛ – це не Судаков
Юхим Конопля. Фото: ФК Шахтар
Дружина захисника національної збірної України та донецького Шахтаря Юхима Коноплі Анастасія Гладун, розповіла, що її коханого дуже чекає в англійській Прем'єр-лізі його товариш Михайло Мудрик з Челсі.

Не так давно в ЗМІ жартували, що Олександр Зінченко підпрацьовує агентом Михайла Мудрика, мовляв, замовляв за товариша по збірній слівце в АПЛ, й от вже самого Мудрика можна вважати таким собі PR-агентом ще одного представника Шахтаря, захисника Юхима Коноплі.

«Чи спілкується Юхим з Мудриком? Звичайно, підтримують стосунки, вони були дуже близькими друзями і загалом у них була своя компанія. Думаю, що Михайло чекає на Юхима в АПЛ. Йому б хотілося бачити рідні обличчя у своєму колі.

Проте, за словами дівчини, зараз Конопля потрібен Шахтарю і максимальний фокус буде приділяти донецькій команді. Сама ж Анастасія мріє, щоб у майбутньому Юхим все ж таки потрапив до найсильнішої ліги у світі.

Я бачу його в АПЛ, бо там його стиль футболу. Мабуть, він теж там себе бачить», – сказала Анастасія Гладун в інтерв’ю на YouTube-каналі Анни Ребрової.

  • В поточному сезоні Юхим Конопля провів за Шахтар чотири поєдинки в українській Прем’єр-лізі.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного гравця в 4 мільйони євро.