Іменитий український тренер вирішив піти у відставку: він не виграв ні одного матчу і відмовився від неустойки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1358
2 голоси
Іменитий український тренер вирішив піти у відставку: він не виграв ні одного матчу і відмовився від неустойки
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Український головний тренер Нефтчі Роман Григорчук прийняв рішення подати у відставку після гостьової поразки від аутсайдера чемпіонату Азербайджану Кяпаза (3:4) у рамках дев’ятого туру.

Головний тренер Нефтчі Роман Григорчук після поразки від Кяпаза (3:4) повідомив керівництву клубу, що має намір подати у відставку.

Як повідомляє Sportinfo.az, 59-річний фахівець шокований ситуацією, у якій опинився в Нефтчі, а також був неприємно вражений образливими гаслами вболівальників на свою адресу.

Григорчук не витримав подібного і зазначив, що в такій ситуації важко продовжувати роботу.

Джерело додає, що український спеціаліст готовий достроково розірвати дворічний контракт. Якщо керівники Нефтчі приймуть відставку, то Григорчук не вимагатиме від клубу жодної компенсації.

  • Нагадаємо, що Григорчук очолив Нефтчі на старті цього сезону. Під його керівництвом команда не здобула жодної перемоги (чотири поразки, п'ять нічиїх);
  • Бакинці після дев'яти турів мають п'ять очок у своєму активі та посідають восьму сходинку у таблиці Прем'єр-ліги, залишаючись єдиним колективом в чемпіонаті, який ще не перемагав.