Буряк, Воробей, Дулуб та Хацкевич назвали найкращого гравця УПЛ у вересні: на лідерів Динамо уваги не звернули

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
428
0 голосів
Буряк, Воробей, Дулуб та Хацкевич назвали найкращого гравця УПЛ у вересні: на лідерів Динамо уваги не звернули
Логотип УПЛ. Фото: Google
Леонід Буряк, Андрій Воробей, Олег Дулуб та Олександр Хацкевич розповіли, хто найкраще серед гравців проявив себе у вересні в чемпіонаті України.

Леонід Буряк, Андрій Воробей, Олег Дулуб та Олександр Хацкевич ексклюзивно для сайту «УФ» розповіли, кого вважають найкращим гравцем УПЛ у вересні:

Леонід Буряк: «Я виберу Бондаренка. Це гравець збірної і перспективний футболіст. Зараз він почав багато забивати за Шахтар, і це багато про що говорить».

Андрій Воробей: «Мій вибір – Гуцуляк. Хлопець добре прогресує. Я дуже радий, що в нашому чемпіонаті з'являються нові лідери, які своєю грою заслуговують на виклик до збірної. Я б ще відзначив прогрес Філіппова. Це дуже забивний форвард, хоч і не зовсім технічний, але для нападника головне – забивати м'ячі».

Олег Дулуб: «Гравець місяця – Бондаренко. Артем показує дуже розумну гру в плані створення і завершення. Лідером Шахтаря зараз може стати будь-який гравець, тому що донецька команда переживає не найкращі часи, але Бондаренко зараз та людина, яка визначає ритм і стиль атаки Шахтаря. Саме він, а не бразильці!»

Олександр Хацкевич: «Я поставлю Гуцуляка. Він грає стабільніше, ніж Бондаренко. Олексій заслужив виклик до збірної».

Раніше Леонід Буряк, Андрій Воробей, Олег Дулуб та Олександр Хацкевич розповіли, хто винен у провальному старті збірної України у Лізі націй 2024/25.

  • Нагадаємо, що наразі турнірну таблицю УПЛ очолюють Динамо та Олександрія, які набрали по 19 балів.
  • У топ-5 також розташувалися Полісся, Шахтар та ЛНЗ з 17, 13 та 12 очками відповідно.
  • У зоні вильоту наразі перебувають Оболонь та Інгулець.