«Нічия – не той результат, якого ми очікували»: Шовковський прокоментував першу втрату очок Динамо у сезоні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
291
0 голосів
«Нічия – не той результат, якого ми очікували»: Шовковський прокоментував першу втрату очок Динамо у сезоні
Олександр Шовковський. Фото: Google
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський прокоментував матч в рамках сьомого туру УПЛ, в якому його підопічні зіграли внічию (1:1) з львівським Рухом.

Відбувся поєдинок в рамках сьомого туру чемпіонату України, в якому київське Динамо у домашньому поєдинку зіграло внічию (1:1) з львівським Рухом.

Головний тренер киян Олександр Шовковський поділився думками щодо гри своїх підопічних:

«Від сьогоднішньої гри отримали задоволення усі глядачі, які були присутні на стадіоні. Коли створюється достатньо моментів біля одних та других воріт, коли стійки, поперечини, незараховані голи… Гра йшла на одному диханні. Вболівальники отримали від цього задоволення.

Безумовно, нічия – не той результат, якого ми очікували. Я своїм хлопцям казав про це – ми увійшли в графік, коли будемо грати через два дні на третій, через три на четвертий. Щось напрацьовувати можливості немає. Є тільки можливість відновлюватись», – заявив СаШо на післяматчевій пресконференції.

  • Динамо у наступному турі УПЛ завітає в гості до Лівого Берега. Гра відбудеться 29 вересня. Початок матчу заплановано на 18:00.
  • За підсумками семи зіграних турів (у киян одна гра в запасі) Динамо посідає перше місце у турнірній таблиці, набравши 16 очок.