«З появою нового тренера я одразу відчув свободу на полі»: найкращий гравець УПЛ в серпні проаналізував свою гру

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
756
0 голосів
«З появою нового тренера я одразу відчув свободу на полі»: найкращий гравець УПЛ в серпні проаналізував свою гру
Олександр Назаренко. Фото: Полісся
Вінгер житомирського Полісся Олександр Назаренко, який став найкращим футболістом серпня в УПЛ, розповів, що змінилося в команді при Імаді Ашурі.

Вінгер Полісся Олександр Назаренко, який став найкращим футболістом серпня в УПЛ, в інтерв’ю «УФ» проаналізував свою гру:

«З появою нового тренера я відчув певну свободу на футбольному полі, довіру. Одразу зрозумів, що саме від мене вимагає головний тренер. Були індивідуальні розмови, вважаю, що так має бути в кожній команді. Це допомагає футболісту більш якісно показати себе з найкращого боку.

Були важкі але цікаві збори де треба було закласти фундамент. В єврокубках в нас не вийшло, хоча, як на мене, матч- відповідь ми зіграли гідно, але цього недостатньо. Були зроблені висновки з цих матчів і з нетерпінням чекали старт чемпіонату».

  • Олександр Назаренко протягом останнього місяця літа в чотирьох зустрічах забив п’ять голів та віддав дві результативні передачі.
  • Гравець очолює рейтинг бомбардирів національної першості, а також є найкращим виконавцем змагання за системою гол+пас.