«Інженери думки Реброва»: експерт виділив найгірших гравців України у провальному матчі з Албанією

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1033
1 голос
«Інженери думки Реброва»: експерт виділив найгірших гравців України у провальному матчі з Албанією
Микола Шапаренко. Фото: УАФ
Колишній головний тренер сімферопольської Таврії, а нині футбольний експерт Олег Федорчук, поділився враженнями від поєдинку Ліги націй між Україною та Албанією (1:2), виокремивши двох найгірших гравців зі складу синьо-жовтих.

За підсумками поєдинку першого туру Ліги націй між національними збірними України та Албанії (1:2), Олег Федорчук виставив оцінки всім гравцям синьо-жовтої дружини Сергія Реброва.

Згідно з балами, найгіршими гравцями поєдинку у Празі стали динамівець Микола Шапаренко та представник донецького Шахтаря Георгій Судаков.

«Я б їм обом поставив найнижчу оцінку 6.0! Саме вони були конструкторами нашої беззубої гри в атаці. Вони – інженери думки Реброва, тренер на них сподівається, але якщо ми продовжимо так грати, то через рік опинимося в дивізіоні нижче.

Атакувальні гравці, які не загрожують воротам – це навіть не смішно. Судаков і Шапаренко гальмували гру і взагалі не загострювали», – розповів Федорчук в інтерв'ю нашим колегам з сайту Збірна.

Читайте також: «Шапаренко в Реалі, Судаков у Юве, Ванат у Барсі? Їм ще смоктати груди мамки»: Сабо у шоці від матчу Україна – Албанія.

Повний календар матчів збірної України в групі B1 Ліги націй

  • 10 вересня, 21:45 – Чехія VS Україна
  • 11 жовтня, 21:45 – Україна VS Грузія
  • 14 жовтня, 21:45 – Україна VS Чехія
  • 16 листопада, 19:00 – Грузія VS Україна
  • 19 листопада, 21:45 – Албанія VS Україна