«Ніколи нами незадоволений»: гравець Полісся розповів про роботу з Ашуром

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
362
1 голос
«Ніколи нами незадоволений»: гравець Полісся розповів про роботу з Ашуром
Еміль Мустафаєв. Фото: ФК Полісся
Еміль Мустафаєв розповів про нюанси роботи із новим тренерським штабом Полісся та про плюси у методології Імада Ашура: він завжди стимулює команду

Півзахисник Полісся та збірної Азербайджану Еміль Мустафаєв розповів про методи роботи головного тренера житомирського клубу Імада Ашура.

В інтерв'ю сайту «Український Футбол» Мустафаєв розповів, що Імад Ашур завжди знаходить стимул для команди бути кращою, ніж у попередній грі. Таким чином, футболісти працюють над собою, аби вдосконалити свої навички.

«Він постійно вимагає від нас більшого. І він ніколи до кінця нами незадоволений, завжди вимагає більшого. Це великий плюс, ми прогресуємо таким чином», – розповів Мустафаєв.

Після матчу Імад Ашур дякує команді за гру в ході невеличкої промови. Попри велику емоційність на поле, у роздягальні тренер поводиться спокійніше.

«Зазвичай, наш тренер після матчу у роздягальні говорить якусь невелику промову, дякує нам за роботу і на цьому все. Потім ми усі сідаємо в автобус, Імад попереду сидить, а ми ззаду. Я думаю, що після Шахтаря усі були на емоціях. Важка гра була, в тому числі і з емоціональної точки зору», – розповів Мустафаєв.

  • Імад Ашур очолив Полісся влітку 2024 року. Під його орудою команда зіграла у кваліфікації єврокубків. Однак Полісся не змогло пройти словенську Олімпію. У першому матчі житомиряни програли 0:2, у другому – 1:2. Водночас, в УПЛ Полісся крокує без поразок – 10 очок після чотирьох матчів.
  • Еміль Мустафаєв у поточному сезоні провів чотири матчі, голів наразі не забивав.