«Поки він не скаже «Їсти», то ніхто не сідає»: хавбека Полісся у збірній тренує екснаставник Роналду

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1407
2 голоси
«Поки він не скаже «Їсти», то ніхто не сідає»: хавбека Полісся у збірній тренує екснаставник Роналду
Фернанду Сантуш. Фото: Google
Півзахисник житомирського Полісся та національної команди Азербайджану Еміль Мустафаєв розповів про своє ставлення до тренера кавказької збірної – зіркового португальця Фернанду Сантуша.

Фернанду Сантуш є культовим тренером для національної збірної Португалії, бо саме він на Євро-2016 привів «європейських бразильців» до звання найкращої команди Старого Світу.

Сеу Сантуш не один рік тренував суперзірку світового футболу Кріштіану Роналду, а зараз очолює національну збірну Азербайджану, де грає хавбек Полісся Еміль Мустафаєв. Півзахисник поділився своїми враженнями від спільної роботи з метром.

«Видно, що у нього великий досвід. Він з Португалією виграв Євро, про що ще тут говорити? Він одразу сказав: «Якщо щось незрозуміло, то підходьте, не соромтеся». Але мене особисто ще не викликав. Тому поки що у мене не було досвіду спілкування тет-а-тет із Фернанду Сантушем.

Розказав Мустафаєв і про цікавий випадок, коли Сантуш продемонстрував свій авторитаризм.

«Сантуш одразу встановив правила: на сніданок, обід або вечерю ми приходимо за 5 хвилин до її початку. Збираємося командою і разом заходимо. І поки він не скаже «Їсти», то ніхто не сідає», – розповів Мустафаєв в інтерв'ю «Українському футболу».

  • У вересні Азербайджан зіграє два поєдинки в Лізі націй: п’ятого числа проти збірної Швеції, а восьмого з командою Словаччини.
  • Мустафаєв провів у футболці збірної Азербайджану чотири поєдинки: без результативних дій.