Колишня зірка Динамо завершив кар’єру: він ставав бронзовим призером Євро-2012 із Роналду

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
225
1 голос
Колишня зірка Динамо завершив кар’єру: він ставав бронзовим призером Євро-2012 із Роналду
Мігель Велозу. Фото: Олександр Осіпов
Мігель Велозу йде з професіонального футболу у 38 років: він вигравав чемпіонат України з Динамо та бронзові медалі на Євро-2012 у складі збірної Португалії

Португальський півзахисник Мігель Велозу оголосив про завершення кар'єри. Футболіст вирішив вийти з професіонального спорту у віці 38 років.

Про це рішення Велозу написав на своїй сторінці в Instagram. Коментуючи свою кар'єру, португалець заявив, що це було неймовірно і подякував усім близьким та вболівальникам.

«Після багатьох років на полі, після багатьох боїв, емоцій і перемог настав час попрощатися з футболом. Це було непросте рішення, але настав правильний час перегорнути сторінку та почати нову главу. Озираючись на всю свою кар’єру, я не можу не сказати, що це була справді неймовірна подорож. Це були інтенсивні роки, сповнені емоцій, які я завжди буду носити з собою», – написав Велозу.

  • Мігель Велозу запам'ятався українським вболівальникам виступами за Динамо (2012-2016). Разом зі столичним клубом португалець виграв два чемпіонати та два Кубка України, а також виходив до плей-оф Ліги чемпіонів у сезоні 2015/2016. 
  • Окрім Динамо, Велозу грав за такі команди, як Спортінг, Олівайш, Дженоа, Верона та Піза.
  • У складі збірної Португалії Велозу дебютував у 2007 році та грав до 2015. За цей час опорний хавбек зіграв 56 матчів та забив три м'ячі.