«Втрати очок неминучі»: футбольний менеджер пророкує Динамо дуже важке майбутнє у Лізі Європи

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
195
1 голос
«Втрати очок неминучі»: футбольний менеджер пророкує Динамо дуже важке майбутнє у Лізі Європи
Радість гравців Динамо. Фото: ФК Динамо (Київ)
Футбольний агент В’ячеслав Заховайло пророкує Динамо дуже складний відрізок під час осінньо-зимового періоду, коли київській команді десятки годин доведеться провести у дорозі.

В’ячеслав Заховайло впевнений, що війна в Україні і логістичні проблеми, відсутність повітряного сполучення між українськими містами та Європою насамперед, однозначно позначаться на результатах Динамо у Лізі Європи й УПЛ теж.

«Логістика починає потихеньку даватися взнаки. Та й перескакування з ЛЧ в реалі УПЛ, завжди проблемні в плані недооцінки суперника. Ротація необхідна, – тільки де взяти рівноцінних гравців! 

Динамівців чекає за два з половиною місяці, – вісім виїздів автобусом до Європи, і назад до Києва. Втрати турнірних очок майже неминучі», – написав Заховайло на своїй сторінці у Фейсбук.

  • За підсумками жеребкування основного раунду Ліги Європи Динамо дістало в суперники італійські Рому та Лаціо, іспанський Реал Сосьєдад, турецький Галатасарай, чеську Вікторію, латвійський РФШ та німецький Хоффенхайм.
  • На внутрішній арені команда Олександра Шовковського після п'яти турів (три зіграних матчі) має в активі дев'ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 14 вересня, гра розпочнеться о 15:30.