Бекхем покинув Ярмолюка та Сандерленд: син ексзірки Ман Юнайтед обрав неочікуваний напрямок на майбутнє

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
437
2 голоси
Бекхем покинув Ярмолюка та Сандерленд: син ексзірки Ман Юнайтед обрав неочікуваний напрямок на майбутнє
Ромео Бекхем та Девід Бекхем. Фото: Google
Син легенди Манчестер Юнайтед Девіда Бекхема та дизайнерки Вікторії Бекхем 22-річний Ромео прийняв рішення завершити професійну кар’єру футболіста та покинув Брентфорд, за який грає Єгор Ярмолюк.

Давід Бекхем не побачить свого Ромео зіркою футболу, а Єгор Ярмолюк більше не зіграє з сином легенди. Справа в тому, що колишній партнер українця по команді вирішив завершити кар’єру гравця у молодіжному складі англійського клубу та перейти в індустрію моди. Про це повідомив The Sun.

Син зіркових батьків, який у віці десяти років брав участь у рекламній кампанії Burberry, а також у 2011 році потрапив у список найкраще одягнених чоловіків Британії, підписав контракт з одним із провідних модних агенцій у Парижі. 

Відзначимо, що Ромео заробляє солідні гроші у модельному бізнесі. Так, у 2021 році він уклав угоду на 1,2 млн фунтів стерлінгів, щоб стати обличчям Puma.

Крім того, 22-річний хлопець був моделлю для Yves Saint Laurent і позував для обкладинки L'Uomo Vogue.

  • Нагадаємо, що Ромео офіційно підписав контракт із Брентфордом ще у січні 2023 року, куди перейшов на правах оренди з резервної команди Інтера з Маямі. Угода була розрахована до кінця сезону.
  • У минулому сезоні Ярмолюк провів 30 матчів у складі Брентфорда (799 хвилин), не відзначившись результативними діями.
  • Цього сезону українець в АПЛ поки не з’являвся, проте відіграв повний матч в Кубку англійської ліги.
  • Брентфорд йде шостим в чемпіонаті та має у своєму активі шість балів. У наступному турі команда Ярмолюка зіграє проти Манчестер Сіті (14.09).