Лідер Динамо може не зіграти за збірну України у матчах Ліги Націй: стала відома причина

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
345
1 голос
Лідер Динамо може не зіграти за збірну України у матчах Ліги Націй: стала відома причина
Денис Попов зазнав ушкодження і ризикує не зіграти в матчах Ліги Націй
Денис Попов має ушкодження: після матчу з ЛНЗ стало відомо про характер травми провідного футболіста київського Динамо, яка не дозволить йому зіграти за збірну України

Захисник київського Динамо Денис Попов отримав травму та ризикує не зіграти за збірну України у матчах Ліги Націй проти Албанії та Чехії. 

Як повідомляє ТаТоТаке, 25-річний футболіст не зможе допомогти головній команді країни через проблеми зі спиною. Попри те, що Попова було включено до списку гравців, яких Сергій Ребров викликав на прийдешній зібр національної команди, футболіст залишився у Києві. 

Водночас, для тренерського штабу збірної України є й хороші новини. Микола Шапаренко, якого турбував литковий м'яз, зможе зіграти у матчах за національну збірну. 

  • Збірна України проведе два матча у груповому етапі Ліги Націй. Перший, проти Албанії, відбудеться 7 вересня. Гра проти Чехії запланована на 10 вересня.
  • Денис Попов у поточному сезоні зіграв у семи матчах. Шість з них - у кваліфікації Ліги чемпіонів (проти Партизана, Рейнджерс та Зальцбурга) і ще один - в УПЛ, проти Вереса.
  • Микола Шапаренко у поточному сезоні зіграв у восьми матчах. Як і Попов, півзахисник відіграв у всіх шести матчах кваліфікації Ліги чемпіонів, а в УПЛ вийшов на поле у двох іграх: проти Вереса та Карпат. Матч 5 туру проти ЛНЗ Микола пропустив.