Циганков відіграв тайм проти колишнього клубу Коноплянки: Жирона здобула другу перемогу поспіль в Ла Лізі

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
477
2 голоси
Циганков відіграв тайм проти колишнього клубу Коноплянки: Жирона здобула другу перемогу поспіль в Ла Лізі
Жирона ламає плани скептиків та набирає очки попри втрату лідерів у міжсезоння. Фото: Жирона
Минулорічний бронзовий призер Ла Ліги Жирона перемогла Севілью в гостях, а Віктор Циганков провів на полі перший тайм, однак результативними діями не відзначився

У Севільї, на стадіоні Рамон Санчес Пісхуан, відбувся матч четвертого туру Ла Ліги, у якому місцевий клуб приймав Жирону. Бронзовий призер минулорічного чемпіонату здобув впевнену перемогу із рахунком 2:0.

Долю матчу визначили голи Івана Мартіна наприкінці першого тайму та Абеля Руїса, який реалізував пенальті у середині другої половини. У стартовому складі гостей цей матч розпочав українець Віктор Циганков. Він провів на полі перший тайм і був замінений на Арно Данжуму у перерві.

Іспанія. Ла Ліга 4-й тур

Севілья – Жирона 0:2 (0:1)

Голи: Іван Мартін, 41, з пенальті, Абель Руїс, 73.

  • У наступному турі Жирона зіграє проти Барселони. Наразі у команди, за яку грає Віктор Циганков, сім очок в активі та четверта позиція у турнірній таблиці.
  • Севілья ще не перемагала у поточному чемпіонаті. Команда набрала лише два очки, зігравши внічию з Лас-Пальмасом (2:2) та Мальйоркою (0:0).
  • Євген Коноплянка виступав за Севілью з 2015 по 2016 рік. Тоді українець на правах оренди перебрався до німецького Шальке, який викупив його контракт у 2017 році.