«Про виклик дізнався з інтернету»: Кабаєв поділився емоціями після потрапляння у заявку збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
171
1 голос
«Про виклик дізнався з інтернету»: Кабаєв поділився емоціями після потрапляння у заявку збірної України
Владислав Кабаєв. Фото: Google
Вінгер Динамо Владислав Кабаєв прокоментував свій дебютний виклик у збірну України та заявив, що має намір закріпитися у національній команді.

Нещодавно головний тренер збірної України Сергій Ребров визначився зі списком футболістів, що будуть викликані на вересневі матчі Ліги націй.

До нього потрапив і лівий вінгер Динамо Владислав Кабаєв, для якого цей виклик є дебютним:

«В збірній – ти граєш за свою країну. Буду від себе робити все можливе. Коли прочитав про виклик у збірну – було дуже приємно, бо з інтернету все це бачив. Я до цього йшов, хотів, прагнув. Є якісь внутрішні передчуття, по-справжньому відчую, коли вже потраплю в цю атмосферу, в новий колектив, тренера не бачив, не спілкувався.

Тільки після збірної я десь зможу щось розказати, але поки що це така дитяча мрія. Хочеться поїхати й закріпитися. Не просто поїхати один раз, а… Це найскладніше. Потрапити туди – це одне, а закріпитися там – зовсім інше», – сказав Кабаєв в коментарі для клубної пресслужби.

  • Владислав Кабаєв у цьому сезоні встиг провести вже вісім матчів у всіх турнірах, забив гол та віддав два асисти.
  • Контракт 28-річного вінгера з Динамо розрахований до 30 червня 2026 року.
  • Збірна України сьомого вересня зіграє проти Албанії, а 10-го проти Чехії. Обидва матчі пройдуть в рамках дивізіону В Ліги націй.