«Після першого тайму мені захотілося піти спати»: Маркевич жорстко висловився про поразку Кривбаса від Бетіса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4204
4 голоси
«Після першого тайму мені захотілося піти спати»: Маркевич жорстко висловився про поразку Кривбаса від Бетіса
Юрій Вакулко і Серхіо Альтіміра. Фото: ФК Кривбас (Кривий Ріг)
Колишній головний тренер Кривбасу Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку-відповіді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій криворізької команди проти іспанського Бетісу (0:3).

Напередодні, 29 серпня, Кривбас зазнав розгромної поразки у грі-відповіді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій від Бетісу (0:3) та попрощався з єврокубками як мінімум до наступного сезону.

Один з найдосвідченіших тренерів України Мирон Маркевич, який свого часу також тренував головну команду клубу з Кривого Рогу, вважає провал команди Юрія Вернидуба закономірним.

«Після першого тайму мені захотілося піти спати:) Перші 30 хвилин Кривбас грав дуже непогано і мав би забивати, але Бандейра не реалізував стовідсотковий момент. Забий португалець – і, можливо, все б завершилося інакше, але… Давайте будемо реалістами – Бетіс просто сильніший за Кривбас. От і все. 

Після першого голу команда у Вернидуба розклеїлася і посипалася. Іспанці увімкнули швидкість, забили ще двічі за пару хвилин і потім спокійно догравали матч», – розповів Маркевич в інтерв'ю сайту «Український футбол».

Нагадаємо, що у першому матчі Кривбас, на формально домашньому полі у Кошице, програв Бетісу з рахунком 0:2.

  • Жеребкування  групового етапу ЛК відбудеться сьогодні, у п’ятницю, 30 серпня.
  • В сезоні 2024/25 рр. розіграш Ліги конференцій відбувається вчетверте. Перший трофей підкорився римській Ромі, другий здобув англійський Вест Хем з Лондону, а третій грецькому Олімпіакосу. Фінал Ліги конференцій-2024/2025 відбудеться 28 травня 2025 року на «Вроцлав Стедіум» у Польщі.