«Проявив вражаючу швидкість, щоб заробити пенальті»: англійські СМІ оцінили гру Мудрика проти Серветта в ЛК

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
357
1 голос
«Проявив вражаючу швидкість, щоб заробити пенальті»: англійські СМІ оцінили гру Мудрика проти Серветта в ЛК
Михайло Мудрик. Фото: Google
Михайло Мудрик взяв участь у матчі-відповіді Серветт – Челсі (2:1) в рамках фінального раунду кваліфікації Ліги конференцій. Українець заробив пенальті для своєї команди.

Челсі вчора програв Серветту (1:2) у фінальному раунді кваліфікації Ліги конференцій. Проте сині пройшли далі завдяки впевненій перемозі у першому матчі – 2:0.

Михайло Мудрик вийшов у стартовому матчі Челсі та заробив пенальті на початку першого тайму. Сайт Sport-express.ua промоніторив англійські ЗМІ, виокремивши дописи про Мудрика.

The Sun – 6/10

Заробив пенальті в першому таймі. Але окрім цього, а також середнього удару на добиванні після акуратного відриву на 52-й хвилині, він був непомітною фігурою.

90min – 6/10

Чи був Мудрик пригнічений звичним для нього відсутністю стабільного кінцевого результату? Так. Але чи його гра покращилась? Також так.

Було багато глухих кутів, кілька невдалих фінальних передач, але також був енергійний пресинг, який призвів до того, що він заробив пенальті, який забив Нкунку. І ще один швидкий прохід, що призвів до багатообіцяючого удару, який був заблокований.

Standard – 5/10

Заробив пенальті, але знову намагався знайти свою гру. Під тиском нового тренера Марески, який вимагав від українського вінгера більшої віддачі, він був змушений демонструвати результативність.

Football London – 7/10

Дуже добре грав на початку матчу, заробивши пенальті для Челсі. На початку другого тайму також грав дуже добре, але йому не вистачило завершального удару після блискавичної контратаки.

London World – 8/10

Проявив вражаючу швидкість, щоб заробити пенальті. Виглядав небезпечно, коли брав на себе гру, навіть, якщо не завжди доносив м'яч до воріт. Якісна гра від Мудрика сьогодні.

  • Жеребкування основного етапу Ліги конференцій відбудеться 30 серпня о 15:30.
  • Мудрик у цьому сезоні провів три матчі за Челсі у всіх турнірах, заробивши один пенальті.
  • Найближчу гру сині проведуть 1 вересня проти Крістал Пелес в рамках 3-го туру АПЛ.