«Для нас це був удар»: Вернидуб відверто назвав причину поразки від Бетісу та вильоту Кривбасу із ЛК

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
191
2 голоси
«Для нас це був удар»: Вернидуб відверто назвав причину поразки від Бетісу та вильоту Кривбасу із ЛК
Боротьба Бандейри та Натана. Фото: ФК Кривбас (Кривий Ріг)
Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб підбив підсумки поєдинку-відповіді проти іспанського Бетісу (0:3), де його команда зазнала найбільшої поразки у цьому євросезоні.

Юрій Вернидуб пояснив, чому, на його думку, Кривбас зазнав розгромної поразки від Бетісу (0:3) у поєдинку-відповіді фінальної кваліфікації Ліги конференцій.

«Якщо взяти гру в цілому, то ми нічим не поступались супернику в перші 40 хвилин. Пропустили перший гол, після чого трішки розсипались.

Потім пропустили другий і третій мʼячі за декілька хвилин. Для нас це був удар. Поспілкувались з командою в роздягальні, зробили деякі заміни. Другий тайм зіграли 0:0, перший – програли 0:3. Тому багато коментувати не хочеться», – наводить слова Вернидуба пресслужба Кривбасу.

Нагадаємо, що у першому матчі Кривбас, на формально домашньому полі у Кошице, програв Бетісу з рахунком 0:2.

  • Жеребкування  групового етапу ЛК відбудеться сьогодні, у п’ятницю, 30 серпня.
  • В сезоні 2024/25 рр. розіграш Ліги конференцій відбувається вчетверте. Перший трофей підкорився римській Ромі, другий здобув англійський Вест Хем з Лондону, а третій грецькому Олімпіакосу. Фінал Ліги конференцій-2024/2025 відбудеться 28 травня 2025 року на «Вроцлав Стедіум» у Польщі.