«Очікуємо, що Степаненко та Сидорчук гратимуть краще?»: експерт розкритикував Реброва за заявку на Лігу націй

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
360
1 голос
«Очікуємо, що Степаненко та Сидорчук гратимуть краще?»: експерт розкритикував Реброва за заявку на Лігу націй
Тарас Степаненко. Фото: УАФ
Колишній головний тренер сімферопольської Таврії, а нині футбольний експерт Олег Федорчук, дорікнув наставнику збірної України Сергію Реброву за його ставку на вікових гравців.

Аналізуючи заявку збірної України на поєдинки Ліги націй, яку наставник синьо-жовтих Сергій Ребров оголосив днями, Олег Федорчук зауважив, що його колега по цеху геть не думає про омолодження складу.

«Викликані футболісти, які мало грають в клубах та знаходяться у солідному віці, перш за все це Степаненко та Сидорчук, то я не розумію логіку ухвалення рішень.

У нас був провал на Євро і тепер ми мали зробити висновки та готуватись до наступного відбіркового циклу. А ми що, задовольнились цим результатом і тепер очікуємо, що Степаненко та Сидорчук гратимуть краще? Для мене ці прізвища знакові в українському футболі, але в контексті історії. Тепер тренери повинні шукати нових таких футболістів, 20-22 річних гравців», – розповів Федорчук в інтерв'ю сайту Збірна

  • У вересні збірна України проведе два поєдинки Ліги націй: 7 числа синьо-жовті на формально домашньому полі прийматимуть Албанію, а 10 на виїзді поміряються силами з командою Чехії.