Бетіс – Кривбас: де і коли в Україні дивитися матч-відповідь кваліфікації ЛК – хто фаворит гри

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
595
3 голоси
Бетіс – Кривбас: де і коли в Україні дивитися матч-відповідь кваліфікації ЛК – хто фаворит гри
Безкомпромісна боротьба у першому матчі між Кривбасом та Бетісом. Фото: ФК Кривбас (Кривий Ріг)
Сьогодні, 29 серпня, буде зіграно поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації ЛК між Бетісом та Кривбасом. Sport-express.ua аналізує букмекерську лінію та інформує, де дивитися трансляцію гри з Севільї у режимі online.

У четвер, 29 серпня, відбудеться матч-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги конференцій сезону 2024/25 рр. між іспанським Бетісом та українським Кривбасом.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Беніто Вільямарін» у місті Севілья (Іспанія).

⏰ Гра розпочнеться о 22:00 за Києвом.

Sport-express.ua інформує своїх читачів, де на території нашої держави наживо можна буде переглянути матч команди Юрія Вернидуба.

 Бетіс VS Кривбас: де дивитися поєдинок

  • В Україні поєдинок Бетіс – Кривбас у прямому ефірі покаже телеканал UPL.TV. 

Не обійшли увагою цей матч й аналітики провідної букмекерської контори FavBet, які вже проаналізували шанси обох команд на успіх та визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це команда Мануеля Пеллегріні.

Коефіцієнти на матч Бетіс VS Кривбас:

  • Перемога Бетісу – 1.39
  • Нічия – 5.40
  • Перемога Кривбасу – 10.00

Щодо ставок на прохід однієї з команд до основного етапу Ліги конференцій за підсумками двох поєдинків, то їх після результату першої гри (2:0 на користь Бетісу) не приймають.

Якщо говорити на рахунок результативності звітного протистояння, то аналітики впевнені, що гра у Севільї має потішити фанів не одним результативним ударом. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.60.